تبدیل تاریخ
" معرفی خوشمزه ترین غذاهای آذربایجان "
( خوراکی ها سنتی ، دسر ها ، معرفی خوشمزه ترین پلو های باکو )
بهترین لذتی که هر فرد می تواند در سفر خود تجربه کند ، خوردن ذاهای خوشمزه و محلی آن شهر یا کشور میباشد .
اگر مقصد شما کشور زیبا آذربایجان می باشد بهتر است که بدونیم که غذا های این کشور برایمان آشنا به نظر میرسد و میتوانم بگویم از لحاظ فرهنگ غذایی تشابه فراوانی با کشور ما دارد .
کشور اذربایجان از آن دسته کشور های حاصل خیر میباشد به همین علت غذا های متنوعی در منوی انتخابی این کشور وجود دارد .
غذاهای اذربایجان بیشتر در ظروف و جام های مسی پخت میشود و در اخر در بشقاب ها و جام های مسی سرو میشود .
در غذاهای آذربایجان بیشتر از گیاهانی همچون نعنا ، اویشن ، جعفری ، گشنیز ، ترخون ، و پیازچه استفاده میگردد.
بیشتر غذا های محلی کشور آذربایجان از گوشت گوسفندی و گوشت گوساله تهیه میشود .
بیشتر غذا های دریایی این کشور از ماهی های دریای خزر از جمله ماهی سالمون ، خاویاری ، شاه ماهی و... پخت میشود .
غذاهای اذربایجان را بیشتر ازروی پلوها و کباب هایش میشناسند ، در کشور اذربایجان بالغ بر 40 نوع پلو با سبزی وجود دارد .
جالب است بدانید که کشور اذربایجان دارای اسنک های مختلفی میباشد که در کنار غذا اصلی سرو میگردد .
کباب و شیشلیگ :
در خاورمیانه غذاهای گوشتی مختلفی سرو میگردد و همچنین در کشور اذربایجان چندین غذا کبابی و شیشلیگ وجود دارد که از انواع گوشت های چرخ کرده و خرد شده گاو ، گوسفند و ... تهیه میشود .میتوان گفت ایرانی ها هم عاشق این نوع غذا میباشند پس اگر به این کشور زیبا سفر کردید حتما این غذای عالی را امتحان کنید .
لاوانگی :
یکی از غذاهای لذیذ و محلی کشور اذربایجان لاوانگی میباشد این نوع غذا بیشتر در جنوب اذربایجان پخت میگردد ، غذای لاوانگی طرفداران زیادی در این کشور دارد . لاوانگی در اصل مرغ یا ماهی شکم پر میباشد که درون شکم آن را با گردو و سبزی های محلی پر میکنند .
دوشبارا :
یکی دیگر از غذا های محلی آذربایجان دوشبارا میباشد که از خمیر های پر شده از گوشت چرخ کرده و انواع ادویه درست شده است ، دوشبارا انواع مختلفی دارد که طرز پخت ان در کشور ها متفاوت میباشد .
ابگوشت :
ابگوشت یکی از غذاهایی میباشد که در شهر شکی اذربایجان پخت میشود ، همانطور که میدانیم یکی از اصیل ترین غذاهای ما ایرانی ها هم به حساب می آید . ابگوشت از گوشت گوسفندی ، دمبه ، نخود و سیب زمینی پخته میشود .
بادام بورا :
بادام بورا یکی از شیرینی های معروف کشور اذربایجان به حساب می آید که این شیرینی خوشمزه در باکو پخت میگردد و اشکال متفاوتی دارد ، این شیرینی از شکر ، دارچین و اجیل تهیه میشود پس اگر به این کشور سفر میکنید این شیرینی فوق العاده را امتحان کنید .
شکر بورا :
شکر بورا دسر اصلی اذربایجان ها به حساب میآید که در سراسر این کشور یافت میشود ، این دسر در اصل پای سیب میباشد که داخل آن بادام و فندق و... پر شده است .
با قلوا :
باقلوا هم جز دسرهای اذربایجان به حساب میآید که از خمیر و اجیل خرد شده و عسل تهیه میشود .از زمان های قدیم شکل آن لوزی بوده است و در ایام عید نوروز پخت میگردد.
قوتاب ( ختاب )
قوتاب نوعی نان است که درون آن را با مواد مختلفی از جمله گوشت و اسفناج و پنیر پر میکنند .
این نان طرفداران فراوانی را جذب خود کرده است ، جالب است که بدانید در کشورمان در تبریز این نان را پخت میکنند و ان را ختاب میگویند . نان ختاب خمیری از ارد و تخم مرغ درست میشود و ان را به شکل هلال تا میکنند و دو سر آنرا سیخ میزنند . این نان را بیشتر با ماست محلی و سبزی سرو میکنند ، اگر شما هم میخواهید این نان را امتحان کنید حتما به رستوران های اذربایجان سربزنید .
دلمه :
همانطور که قبل گفته ام غذاهای اذربایجان تشابه زیادی به غذاهای ایرانی دارد در اذربایجان نیز مانند ایران انواع مختلفی دارد مانند برگ مو و گوجه و ... . داخل دلمه از ترکیب گوشت و نعنا و ... پر شده است .
دلمه نیز یکی از غذا های اصلی اذربایجان به حساب میآید و در تمام نقاط اذربایجان پخت میشود .
آش دوغ یا دوگا :
آش دوغ تهیه شده از سبزی شوید ، گشنیز ، برنج ، نخود و ماست تهیه شده است .جالب است که بدانید این غذا بر حسب آب و هوا سرو میشود ( سرد - گرم )
کوفته بز باش :
یکی دیگر از غذا های محلی این کشور کوفته بز باش میباشد ، در این نوع غذا در کنار کوفته نخود و سیب زمینی در سس مخصوص در حال پخته شدن است .
این کوفته ها را از گوشت و برنج درست میکنند .
گوشت لیولیا:
این کباب از مخلوط گوشت گوسفندی و سبزیجات و انواع ادویه درست شده است که به دو صورت کبابی و سیخی پخته میشود ، این غذا را با نان لواش سرو میکنند .
مطالب مرتبط :
(R-CH)
کلیه حقوق وب سایت متعلق به آژانس توتک سفر تدبیر می باشد.
طراحی وب سایت: ایران تکنولوژی