تبدیل تاریخ
غذاهای مالزی، در تور مالزی از غذاهای هندی، چینی و مالایی لذت ببرید و با توتک سفر به این کشور چند اقلیمی سفر کنید و با شکم گردی غذاهای جذاب و جالب مالزی را امتحان کنید.
آپام بالیک که معمولا در خیابان های مالزی و سنگاپور یافت می شود، یک پنکیک شیرین بادام زمینی شیرین که با کره بادام زمینی شیرین پر می شود، البته اگر کره ذرت هم بخواهید می توانید به آن اضافه کنید – اختیاری است. Apam Balik، به صورت تازه بر روی تابه های برنجی که بر روی آتش قرار گرفته اند، پخته می شود. دو مدل Apam Balik وجود دارد – ضخیم و نازک (یا ترد و برشته). این یک غذای بسیار لرزان و راضی کننده است که شما می توانید بعدازظهرها در خیابان های مالزی و سنگاپور آن را امتحان کنید.
اگر تا به حال Satay را امتحان کرده باشید، می دانید چقدر خوشمزه است. کباب مرغ، گوشت گاو یا گوشت خوک که در سس بادام زمینی خوابانده شده است و به خوبی کباب شده است. وکبابی لذیذ و پر طرفدار است.
صبحانه محبوب در مالزی، Nasi Danang از برنج پخته شده در شیر نارگیل با ماهی کاری و مواد افزودنی مانند تخم مرغ آبپز شده، نارگیل تراشیده شده و سبزیجات ترشی است.
این غذای مالایی شامل یک رشته فرنگی یا نودل همراه با آب گوشت یا سس، گوشت و سبزیجات است. طرز تهیه دقیق این غذا، بسته به جایی که در تور مالزی می روید متفاوت است. بعضی از آنها با شیر نارگیل درست می شوند، در حالی که بعضی دیگر از آنها از با آب گوشت رقیق تری تهیه می شوند. پیشنهاد می کنیم که، در چند جای مختلف این غذا را امتحان کنید تا ببینید از کدوم خوشتون میاد!
یکی از غذاهای غربی هندی از فرهنگ آشپزی Chettinad که از منطقه Tamil Nadu در جنوب هند است. اگر برنج دوست دارید، قطعا برنج برگ موز را دوست خواهید داشت.
در برنج برگ موز، برنج سفید بر روی برگ موز با مجموعه ای از سبزیجات، گوشت یا ماهی ادویه زده شده، خیارشور و پاپادوم – نوعی کراکر گندم - فوق العاده اعتیاد آور، سرو می شود. بعضی وقت ها هم هیچ گوشتی با این غذا سرو نمی شه و فقط از آب گوشت استفاده می شه، که این غذا رو به یک غذای سنتی گیاهی هندی تبدیل می کند.
این غذا از اونجایی که به طور سنتی با دست خورده می شود، خیلی شلخته کاری می شودف ولی شما می تونید اون رو به یک اثر هنری تبدیل کنید!
این اسم دقیقا به معنای «چای استخوان گوشتی» است و در ساده ترین شکل آن، از دنده های چرب خوک که در گیاهان و ادویه جات (از جمله گل سرخ، دارچین، میخک، dong guai – نوعی جینسینگ، رازیانه و سیر) به مدت هرچه طولانی تر آهسته بجوشد، این مدت می تواند حتی روزها باشد. مواد افزودنی شامل سیرابی، انواع قارچ ها، Choi Sum یا گل کلم چینی و تکه های پفی توفو می باشد.
توصیه می کنیم این غذا را در رستوران Yik See Ho امتحان کنید. این رستوران در مجاورت بازار Pudu Wet واقع شده است.
اگر شما عاشق برنج هستید، این یک غذای محلی شگفت انگیز دیگری است که،توصیه می شود امتحان کردن آن را از دست ندهید. ناسی کاندار، غذای اصلی و محبوب مالزیایی است که از پنانگ منشا گرفته است. این غذا، برنج پخته شده است که می تواند ساده و طعم دار باشد و با انواع غذاهای کاری و مخلفات جانبی، سرو شود. این برنج با غذاهای جانبی مانند مرغ سرخ شده، سنگدان، گوشت گوسفند، گوشت گاو، گوشت ماهی، اشپل ماهی، میگو سرخ شده یا ماهی مرکب سرخ شده. ظرف سبزی معمولا Brinjal (بادمجان)، بامیه یا کدوی تلخ همراه می شود.
با تور مالزی آژانس توتک سفر به مالزی سفر کنید و غذاهای خوشمزه آنجا را امتحان کنید.
جزیره زیبای لنکاوی درست در سواحل شمال غربی مالزی جای خوش کرده است و جالب است بدانید که قسمت اعظمی از جزایر لنکاوی پوشیده شده در انبوهی از درختان بکر و زیبا که این جزیره غیر مسکونی هم می باشد و در ضمن بدانید که جزیره لنکاوی جزو مجمع الجزایری در دنیا شناخته می شود که از حدود 100 جزیره تشکیل شده است و همچنین این منطقه در نقطه ای که تنگه مالاکا مالزی با آب های دریاهای آندامان برخورد می کند قرار گرفته است . در اینم مقاله اسامی رستوران های لنکاوی را برایتان می آوریم.
رستوران سیتی فاطیما یکی از قدیمی تری رستوران های لنکاوی می باشد که این رستوران در محله آرام " کاواسان ماتا " واقع شده و جایی است که محلی های لنکاوی هم برای صرف غذا زیاد به آنجا میروند و همچنین مهم است بدانید که در این رستوران بیش از 50 نوع غذای محلی و مالزیایی سرو میشود که مهمترین و پرطرفدارترین غذاهایش : مرغ کاری با شیر نارگیل ، گولای ایکان تالانگ ماسین یا همان ماهی شور با کاری و پاپایا سالاد و ... است و نکته حائز اهمیت اینجاست که یکی از دلایلی مردم برای انتخاب قیمت بسیار پایین این رستوران بوده که متوسط قیمت سیتی فاطیما حدود 5 تا 10 رینگیت میباشد .
پیشنهاد توتک سفر برای نوش جان کردن و تجربه ای متفاوت وعدهای غذایی خوشمزه با قیمت های باور نکردنی به شما رستوران گوجه قرمز لنکاوی است و در ضمن این رستوران یک کافه دنج و جمع جور و با صفا در محیطی آرامش بخش و عالی بوده که امروزه تبدیل شده به رستورانی فوق العاده برای سرو انواع غذاهای ایتالیایی ، مدیترانه ای ، بین المللی ، اروپایی و انواع پیتزاها که یکی از یکی خوشمزه ترند و حسابی شما را وسوسه خواهند کرد و در ادامه اینکه جدا از مزه های عالی و هیجان انگیز و کیفیت بالای غذاها ، قیمت های این رستوران هم باور نکردنیست خلاصه اینکه اینجا بهترین مکان برای نوش جان کردن وعده های خوشمزه با قیمت مناسب در سفر با تور لنکاوی است.
اگر مسافر لنکاوی هستید با توتک سفرهمراه باشید تا اطلاعات بیشتری در خصوص بهترین رستوران ها و جاذبه های گردشگری لنکاوی را در اختیارتان قرار دهیم .
کلیه حقوق وب سایت متعلق به آژانس توتک سفر تدبیر می باشد.
طراحی وب سایت: ایران تکنولوژی