تبدیل تاریخ
غذا های تایلند غذاه های این کشور به مزه ها و رایحه های عجیب و غریب شهره و مشهورهستند. و درکوچه و خیابان های شهرهای بزرگ آن که قدم می زنید گاه گاه عطرعجیب غذاها که برایمان تازگی دارد به مشامتان می رسد.
یکی از نکات بسیارحائزاهمیت در سفر به هر کشوری آشنایی با غذاهای آن جا می باشد به همین دلیل در این مقاله می خواهیم فقط به غذاهای لذیذ تایلند بپردازیم تا بهتر بدانید در سفر به این کشورِ زیبا چه غذاهایی باب میلتان می باشد.
تام یام گونگ ( Tom Yum Goong ) یک سوپ تند میگو است و به جرات می توان گفت عطری تایلندی و ناب دارد، ادویه جات استفاده شده در این سوپ عالی هستند، عطر سنبل هندی، فلفل، کوشنه، برگ های خشک شده ی مختلف، موسیر و آب آهک دار، همه و همه از این غذا به مشام می رسند.از مواد اصلی استفاده شده در این غذا میگو و قارچ است که با سسِ مخصوصِ ماهی، طعم دار می شوند و مزه ی تند و ترشش فریاد می زند که غذایی تایلندی است، تام یام گونگ را می توان در هر وعده ی غذایی استفاده کرد.
سام تام درواقع یک سالاد است اما به این دلیل به آن پرداخته ایم که آن قدر مواد مقوی و زیادی در آن استفاده شده است که می تواند به عنوان یک غذای کامل استفاده شود، این غذا هم مثل اغلب خوراکی های تایلندی طعمی تند همراه با ترشیِ دل انگیزی دارد، میگوی خشک شده و خرچنگ به انتخابِ خودتان در سام تام استفاده می شود و سفارش هرکدام از آن ها به عهده خود شماست.
بادام زمینی هم عضو ثابت این سالاد می باشد و همین است که آن را به غذائی بسیار پر کالری تبدیل کرده، طعم این سالاد آن قدر عجیب و دوست داشتنی است که با هر چنگال که از آن امتحان می کنید طعمی جدید چشیده اید، تندی، ترشی و حتی شیرینی، و همین هنر آشپزان تایلند است.از دیگر موادی که در سام تام استفاده می گردد لوبیا سبز، گوجه های گیلاسی، هویج، رشته های مخصوص و پاپایای خام و خرد شده است که ترکیبی دوست داشتنی را خلق کرده اند، این غذا با مواد مختلف از جمله برگ های کلم تزیین و سرو می شود.
این بار با یک معجون خوش بو و پر طرفدار تایلند رو به رو می شویم، این غذا یکی از غذاهایی است که آن قدر طعمی عجیب دارد که شاید تا به حال مزه ای مانند آن نچشیده باشید، این غذا در واقع سوپ مرغ است که با شیرِ نارگیل پخته می شود.ساقه ی سنبل هندی که در آن به کار می رود یکی از دلایل خوش طعمی آن است، در این غذا، فلفل تند و آتشین، مرغ های نواری خرد شده، موسیر و کوشنه، همه و همه با شیرِ نارگیل مخلوط می شوند و طعمی به یاد ماندنی خلق می کنند که بدون شک در خاطرات جاویدان می ماند.این غذا، سوپی است کِرم مانند با مزه ی تند و آتشین اما نرم و دوست داشتنی، که با فلفل های قرمز و برگ های کرفس، سرو و تزئین می گردد.
آشپزان عقیده دارند این غذا باید با عشق و ظرافت تمام پخته شود تا طعم اصلیش را بگیرد.
پد تایی یا پد تایلندی همان پاستا یا رشته های نودلی است که به روش تایلندی ها پخته و سرخ می شوند، این غذایی است که از تایلند در تمام جهان شناخته شده و به نوعی می توان گفت غذایِ بین المللی تایلند می باشد.
برای تهیه ی این غذا، نودل ها را به وسیله ی پلو پزهای داغ خوب می پزند و آبکش و بعد سرخ می کنند، از دیگر موادی که در تهیه ی این غذا استفاده می گردد لوبیا، پیاز، تخم مرغ، پودر فلفل و بادام زمینی، میگو به همراه سس مخصوص غذاهای دریایی است که عطر و طعمی جالب دارد و کاملا هر بیننده ای را جذب خود می کند.
برخی عقیده دارند که نودل ها در این غذا باید تقریبا به مرز سوختن برسند و سریع سرو شوند، پد تایی ظاهری زیبا و تحریک کننده دارد و به خوبی توجه بیننده را به خود جلب می نماید.
اگر از غذاهای دریایی تایلند خسته شده اید و دوست دارید طعمی جدید را امتحان کنید ما به شما پد خائو را پیشنهاد می کنیم که غذائی برنجی است، این غذا از برنج های پخته و سرخ شده تهیه می گردد.
از مواد اصلی این غذا پلو یا همان برنج پخته و سرخ شده، پیاز، مرغ یا خرچنگ و میگو، تخم مرغ و دانه ی چند گیاه مخصوص می باشد، هیچ چیز در این غذا نباید کم شود، تا بتواند طعم خاصش را حفظ کند، این غذا به عنوان یکی از معروف ترین غذاهای تایلند، که به عنوان نهار استفاده می گردد مشهور است.
برای خوش طعم تر شدن پد خائو از ریحان، سبزیجات و صد البته فلفل استفاده می شود. این غذا علاوه بر وعده ی نهاری بودنش به عنوان یک غذای بی تکلف معروف است، از یک فرد بسیار فقیر تا یک شاهزاده همه در تایلند پد خائو را درست می کنند و می خورند.تندی این غذا به نسبت دیگر خوراکی های تایلندی گاهی کم است، به همین دلیل برخی مواقع در کنار آن فلفل های ریز خرد شده قرار می دهند تا عاشقان فلفل از پد خائو لذت بیشتری ببرند.
یک لقمه مرغ تازه، خلاصه ی این غذا در همین یک کلام معنی می شود، از مواد اصلی این غذا مرغ، بادمجان خرد شده، گشنیز و ریحان می باشد برای بهتر شدن این غذا، مواد خمیرِ کاری و شیرِ نارگیل را با هم مخلوط می کنند و کاملا هم می زنند تا طعم مواد کاملا به خورد هم برود.
خوراک مرغ سبز باز هم غذایی آبکی است که مملو از فلفل سبز و قرمز می باشد و با ساقه های بامبو تزئین و سرو می شود، قسمت آبکی این غذا شیر نارگیل طعم دار شده است و اغلب در کنارش پلوی تایلندی پخته شده قرار می گیرد.
یام نوا یکی از معدود غذاهای تایلندی است که به مزاج ما ایرانی ها خوش می آید و جالب این است که یام نوا در تایلند به عنوان یک سالاد شناخته می شود اما در واقع یک خوراک بیف کامل و تمام عیار است.
یام نوا از گوشت گاو درست می شود برای تهیه ی این غذا، گوشت گاو را کاملا با فلفل طعم دار می کنند به طوری که گوشت، نرم و خوش مزه می شود، علاوه بر ورقه های گوشت این غذا دارای سیب زمینی های ریز پخته شده می باشد، این سیب زمینی ها طعمی شیرین دارند و با گوشت تند گاو حس خوبی را القا می کنند.از دیگر موادی که در یام نوا استفاده می شود پیاز، نعنا، لیمو و فلفل خرد شده است، همانطور که از موادِ استفاده شده در یام نوا مشخص است انواع مزه ها را با خوردن یام نوا می توان چشید، پیشنهاد ما به شما برای خوردن یک غذای تایلندی که باب میلتان باشد یام نوا است.
کای یک غذای بسیار بسیار مقوی است که مواد عجیبی هم دارد، مرغ و آجیل که شاید در نگاه اول غذایی جذاب نباشد اما خوراکی خوشمزه و دوست داشتنی است.
در این غذا از انواع آجیل سرخ شده استفاده می شود و مرغ و آجیل در کنار مواد دیگری مثل قارچ، هویج، سس سویا و عسل قرار می گیرند و مزه ای شیرین دارند، اما تایلندی ها در این غذا هم فلفل را از یاد نبرده اند و به مزه ی شیرین عسل هم فلفل اضافه می کنند تا به طعمی خارق العاده دست پیدا کنند، این غذا خوراکی ساده اما با مزه ای کاملا تایلندی و جذاب است.
امروزه زیاد شنیده ایم که خوراک های کشور تایلند آبکی و دریایی است و زیاد باب میل ما ایرانی ها نیست اما شاید دلیل این حرف و حدیث ها عدم آشنایی با خوراک های تایلندی باشد.
با تور تایلند توتک سفر به این کشور شگفتی ها سفر کنید و در کنار جاذبه های گردشگری از جاذبه های غذایی این کشورم استفاده کنید.
در پوکت تایلند رستوران های خوب تایلندی و ایرانی وجو دارد می توانید بعد از سفر به تایلند به پوکت سفر کنید و از طعم غذاهای خاص آنجا استفاده کنید.
کلیه حقوق وب سایت متعلق به آژانس توتک سفر تدبیر می باشد.
طراحی وب سایت: ایران تکنولوژی