تبدیل تاریخ
مقدمه : اگرشما قصد دارید به جزیره قشم سفر کنید پیشنهاد میکنیم قبل از سفر حتما حتما مقاله سفربه قشم را مطالعه کنید و با اطلاعات کامل به این جزیره سفر کنید و خاطرات عالی را برای خود و همراهانتان به ارمغان بیاورید .
اغلب مردم جزیره زیبای قشم را به عنوان سرزمین افسانه ها میشناسند ، هر ساله گردشگران فراوانی از مکان های مختلفی به این جزیره زیبا می آیند . در ادامه ما در توتک سفر قصد داریم در مورد غذاهای جزیره قشم با شما عزیزان گفتگو کنیم .
ماهی کبابی خوشمزه
مگه میشه به جزیره زیبا قشم رفت و ماهی نخوریم ؟؟
مردم جزیره قشم وقتی که میروند ماهی گیری بعد از صید ماهی سنگسر یا سرخو ، شکم ماهی ها را پر از سبزی معطر و فلفل میکنند و بعد ماهی ها را روی آتیش کبابی میکنند .
اما اگر به رستوران های جزیره قشم بروید اغلب ماهی ها را بر روی گاز کبابی میکنند .
اما ممکن است بگویید که غذاهایی که مردم جزیره قشم درست میکنند تفاوت چندانی با ما ندارد ، اما در اصل ممکن است ظاهر یکسانی داشته باشد اما مواد اولیه شون متفاوت می باشد. به طور مثال همین سبزی پلو با ماهی که ما درست میکنیم در جزیره قشم با ماهی های محلی درست میکنند .
مهیاوه
در جزیره قشم با ماهی های کوچک به طور مثال ساردین که صید میشود غذایی درست میکنند که معمولا آنرا در کنار غذا اصلی میگذارند . به این غذایی که درست میکنند مهیاوه می گویند ، جالب است که بدانید مهیاوه مختص به شهر های جنوب ایران نمی باشد و اغلب مردم شهر های لارستان و جهرم علاقه فراوانی به این غذای خوشمزه دارند . حتی در زمان های قدیم ابن سینا توصیه فراوانی بابت مصرف این غذا داشته است .
کلمبا
شاید در هنگام سفر به این جزیره زیبا اسم کلمبا به گوشتان خیلی بخورد ، بهتر است که بگم این غذا از گندم پرک درست میشود ، قابلمه را آب و جو پرک را به آن اضافه میکنند و روی گاز میگذارند ، و تا زمانی که گندم پخته نشود و آب آن کاسته نشود آن را از گاز بر نمیدارند .سپس ماهی را که قبلا پخته شده است را اضافه میکنیم و درآخر روغن محلی ( روغن حیوانی ) را به ان اضافه میکنیم . شاید پخت این غذا شما را یاد حلیم بیندازد و به همین علت به آن حلیم ماهی میگوییم .
نان توموشی
شاید نان توموشی نظر شما را جلب خواهد کرد بهتر است که بگویم تفاوت اصلی این نان با سایر نان ها این است که در این نان ، پنیر و تخم مرغ به مایه اصلی نان اضافه میشود .
در کنار این نان ، سس مخصوص مهیاوه نیز سرو میگردد. این نان ها بیشتر توسط زنان جزیره پخت میگردد.
رنگینک
یکی از معروف ترین میان وعده ها و شیرینی های جزیره قشم رنگینک می باشد . این شیرینی از خرما ، روغن ،دارچین و ... تهیه میشود .
شاید شما عزیزان این شیرینی خوشمزه را در شیراز هم دیده باشید ، اما مزه آن کمی متفاوت تر می باشد .
پودینی کوسه
یکی دیگر از غذاهای محلی جزیره قشم پودینی کوسه می باشد ، کوسه را فقط فقط باید در کوسه سرو کرد . مردم جزیره قشم کوسه را له میکنند و می پزند و سایر ادویه ها را به آن اضافه میکنند و دوباره آنرا بر روی گاز میگذارند تا به خوبی پخته شود
جالب است که بدانید هنگام سرو این غذا دیگر لازم نیس با یک دست مدام استخوان های ریز و درشت در بیاوریم به خاطر اینکه هنگام پختن استخوان ها را از گوشت جدا کرده اند .
برنج دیشو
شاید این غذا رو خیلی از مردم دوست نداشته باشند ، شاید بگید چراااا؟ به خاطر اینکه در این غذا به جای اینکه برنج را با آب دم کنند ، از شیره خرما استفاده میکنند . این غذا از دسته غذاهای شیرین می باشد .
پس از پخت برنج روی آن را ماهی تلال میگذارند و آن را بر سز سفره میبرند
قلیه ماهی و میگو غذای بسیار لذیذ
اگر به جزیره قشم سفر کردید حتما حتما قلیه ماهی و میگو این جزیره را بخوریم ، شاید خیلی از شماها بگویید این قلیه ماهی در تهران هم وجود دارد ، اما خودمون که میدونیم هیچ جا قلیه ماهی جنوب نخواهد شد . هنگام سرو این غذا خوشمزه طعم فوق العاده تمر هندی و فلفل به زیر زبان تان می اید که بسیار عالی است .
میوههای خوشمزه جزیره قشم
همش قرار نیس که در طول سفر غذا بخورید پس میوه چی؟؟؟
با سفر کردن به جزیره قشم نوشیدنی های جدید و میوه های خوشمزه جدیدی را میبینیم که حتی در پایتخت نمی توانید آن را پیدا کنید یا اگر پیدا کنید قیمت ان بسیار گران می باشد . کنار هندی ، گواوا ، استارت روت و... جز این دسته از میوه ها می باشد.
جهت اطلاع از نرخ آفری های قشم و همچنین شرایط اقساطی با همکاران ما در توتک سفر در تماس باشید.
88265936 43000443
لینک مرتبط :
(R_CH)کلیه حقوق وب سایت متعلق به آژانس توتک سفر تدبیر می باشد.
طراحی وب سایت: ایران تکنولوژی